belepes-a-maritime-hajosboltba.jpg


Kezdőlap arrow Termékeink arrow Navigációs műszerek / halradar és kombinált gps-ek, kompasz, sebességmérők arrow Lowrance termékek arrow Lowrance régi halradar cikkek arrow GoFree - A vezeték nélküli navigáció

GoFree - A vezeték nélküli navigáció Hajófelszerelés

simrad_gofree.jpg

 

 

Ipad-ra optimalizált videó itt!

Megérkezett és megvásárolható a GoFree! 

GoFree Wireless már elérhető a Simrad NSS-hez!


  GoFree-Wireless-Technology
  

 

Műszervezérlés iPad-ről: GoFree Wifi Simrad kijelzőkhöz

 


A hajózási elektronikában nincs megállás a fejlődésben! Ezt bizonyítja a Simrad új kütyüje, a GoFree névre hallgató WiFi modem, ami novembertől kerül forgalomba.

A GoFree WiFi kapcsolatot létesít a Simrad NSS multifunkciós kijelzők és tabletek és okostelefonok között, sőt lehetővé teszi a Simrad műszerek vezérlését is róluk.


A tengeri körülményeket is elviselő kis hardver Ethernet hálózaton vezetékkel kapcsolódik a Simrad NSS multifunkciós kijelzőkhöz, és az így kialakított vezeték nélküli hálózaton egy ingyenes program segítségével az iPhone és az iPad tükrözi a Simrad kijelző képét.

Az iPad-ről vezérelni is lehet a kijelzőt, tehát a iPad-ünket teljes értékű második kijelzőként is használhatjuk akár a kabinban vagy a hajó bármely távoli pontján. A rendszer kb. 100 méteres hatótávolságot tud elérni, ami a sporthajózásban több, mint elégséges.

A GoFree hardver támogatja, hogy egyszerre több külső egység csatlakozhasson fel a Simrad kijelzőre (teszteléshez 30 iPad-et tudtak összeszedni, s mind simán csatlakozott a Simrad NSS-hez). A biztonság érdekében a WiFi-1 hálózatot jelszóval le lehet védeni a Simrad NSS kijelző menüjében, és a vezérlési szintek és engedélyek is szabályozhatók minden egyes csatlakoztatott egységre vonatkozóan.

A GoFree a hajózási iparban elsőként alkalmazza az új nyitott fejlesztési környezetet. A Simrad WIFI-1-en keresztül a Simrad NSS rendszer adatait nyitott protokolon keresztül megosztja harmadik felekkel, mint például PC és Mac navigációs szoftverek, iOS aplikációk, pl. iNavX™, iRegatta és Rosepoint Coastal Explorer. Ez a megközelítés hasonlít ahhoz, ahogy a nagy technológiai cégek, mint az Apple® ösztönözték a közösségi alkalmazások szabad fejlesztését, és így a felhasználók számára minden eddigihez képest több funkciót és használati lehetőséget hoztak létre.

A GoFree hamarosan csatlakoztatható lesz Simrad NSS érintő képernyős műszercsaládon kívül a Magyarországon is rendkívül népszerű Lowrance HDS Gen2 és az új HDS Gen2 Touch szintén érintőképernyős műszerekhez is.


Az új innovatív alkalmazások számára nyitva az út, és azoknak csak a képzelet szabhat határt.

A GoFree ára 74.500 Ft.

Utolsó frissités ( 2014. április 28. hétfő 13:57 )
 

Átköltöztünk

  1037 Budapest Gyöngysor u. 10-12

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig: 9-17h
Csütörtök:9-18h
Szombaton: 9-13h
 

AZ ÜZLET ÜNNEPI NYITVA TARTÁSA:

október 29,30,31 9h-17h
november 1-4-ig zárva
Nyitás: november 5.-én hétfőn 9h-17h-ig


maritime_hajos_webaruhaz.jpg

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

napteto_ponyva.png.jpg
   
yamaha csónakmotor
   
lowrance navico maritime hajósbolt
   
simrad maritime hajósbolt
   
Zodiac gumicsónak
bombard gumicsónak
piranha_propeller.jpg
Jet Pilot sportruházat
tbs ruházat
 HH_Helly_Hansen_maritime_hajosbolt.jpg  musto-ruhazat

tube-fankok.jpg

Terméktájékoztató filmek és bemutatók
 
 
--- ---
ingyen webstatisztika