Fa és réz hajós ajándéktárgyak

Sea Club - fa és réz hajós ajándéktárgyakMarine Business Hajós ajándék tárgyak

 

 

 

Válogasson kedvére a Marine Business és a Sea-Club ajándéktárgyaiból! Több, mint 1000 termék!

Réz és mahagóni, üveg klasszikus ajándéktárgyakat árusítunk sok éve. A minőség nem az olcsó gagyi, hanem tiszta fából és rézből, manufakturális módszerrel készült ajándék termékek. Ha kézbe veszi, van benne anyag! Hajósok örömmel teszik ki kedvenc polcukra, íróasztalukra, felidézve kedvenc hobbijukat. Webáruház kínálatunkban vagy áruházunkban minden készleten tartott darab megtekinthető, de mivel sok van, türelem kell a végiglapozáshoz. Hajós ajándéktárgyak a Maritime hajósboltból!

Fa és réz hajós ajándéktárgyak!

Néhány kiemelt kedvenc a Marine Business és a  Sea-Club termékeiből:

Irodai ajándéktárgyakDíszdobozNagyító fadobozbanHajómodellekHajómakettHajós étkészletDísz kormánykerékRéz harangRéz csengőTávcsőréz távcsőSextansHomokóraKapitány sapkamatróz sapkamatróz pólóFöldgömbCsomótáblaKulcstartó dobozRéz sirályokHajó asztal2020 naptár / Pld.: Franco Pace 2020Üvegben hajómakettRozsdamentes bögreHajós könyvekKompaszHőmérők-páratartalommérőkDobókockakártyadominóVilágítótoronyHajós lábtörlő – Dísz hálóTávcsőLakberendezési tárgyakAsztali álló lámpaRéz ruhaakasztóRuhafogasTükörKönyvtámasz

Fa és réz hajós ajándéktárgyak nagy választékban a Hajósboltunkban!

Megjelent a 2020-as Marine Business katalógus (yachtos étkészletek és kényelmi felszerelések). Sok mindent tartunk raktáron is belőle, az újdonságok pedig már megrendelhetők!

Title

A Marine Business, amelyet 1985-ben alapítottak Barcelonában, hajózási kiegészítők tervezésére és készítésére szakosodott, amelyek a hajók és az otthon kényelmét szolgálják.

A Marine Business célja, hogy praktikusságot, minőséget és formatervezést biztosítson a maximális élvezet érdekében a fedélzeten, a teraszon vagy a kertben, és a kültéri életet gyakorlati és biztonságos élménnyé tegye.

Melamin edények és törhetetlen üvegáruk, asztali és konyhai kiegészítők, ágyneműk csónakokhoz és strandtörölközők – mindegyik kiváló minőségű anyagból készül, amelyeket úgy alakítottak ki és terveztek, hogy a kültéri élet még kényelmesebbé és praktikusabbá váljon.

A SEA-CLUB egy bejegyzett védjegy, amely már 1995 óta létezik. E márka mögött számos tengeri ajándék nagy termékskálája áll. Miniatűrökkel, például kulcstartókkal kezdve, a régi eredetik nagy példányaiig, például a búvár sisakig. Minden cikk kézzel készített, és sárgarézből, rézből, üvegből, pamutból és fából készül.

üvegben hajómakettHajómodellfa hajókormányirodai ajándéktárgyak - ajándékdobozFából és rézből készült hajós ajándéktárgyakréz pohárcsomótábla

Kulcsszavak: , , , , , , , , .