Stingray XR-III stabilizátorszárny – HydrofoiI

xriii-g-small.jpgno-drill-small.jpg

A Stingray XRIII fúrás nélküli megoldása úttörő a szárnyashajó iparban. Stingray XRIII a leggyorsabb az iparágban! Az egyedi tervezésű XRIII növeli a maximális sebességet és üzemanyagot takarít meg!
Sportos, professzionális megjelenésű. Tény, hogy a Stingray XRIII szárnyai segítségével a csónak a síkon 50%-kal gyorsabban közlekedhet, csökken az orr emelkedése, megszűnik a hajó bukdácsolása, megnő a stabilitás!

Mivel a Stingray XRIII segítségével simábban fut a hajó, ezért a vízi síelők húzásánál sem zavarnak már többé a felesleges hullámok.
a Stingray XRIII előnyei:
  • nem kell fúrni
  • nagyon gyorsan felszerelhető
  • Nagyobb tolóerő
  • Továbbfejlesztett csúcs sebesség kontroll
  • Nagyobb üzemanyag-hatékonyság
  • professzionális megjelenés

stingray-XR-III-stabilizatorszarny-HydrofoiI.jpg

Stingray XRIII Telepítési utasítások:

FIGYELEMValamennyi motorhoz BERENDEZÉSEK biztosíthatja BOAT Engine OFFKILL SWITCH kikapcsolés sebességváltó üres állásban.

1Ellenőrizze, hogy minden hardver telepítés hardver telepítése tartalmazza2 (2csavarok, két (2önzáró anyákés két (2) sebesség sapkák.
2Távolítsuk el a nyomatékot az alsó lapot a kavitációs lemez.
3Csúsztassa a Stingray XRIII rá a kavitációs lemez előre, amennyire csak lehetséges.

4Helyezze vissza a nyomaték fülre a Stingray XRIII még mindig a helyén, hogy a nyomaték fül bilincsek a szárnyashajó a helyén.

5Ha a szárnyashajó lehet mozgatni jobbra-balra a kavitációs lemezhelyezze be a két (2csavarok alulról felfelé a nyílásokon keresztül az első a szárnyashajóNem kell fúrni át a kavitációs lemezEzek a csavarok csak akkor kell használni, hogy megszüntesse az oldalirányú játéka a telepített szárnyashajó.

6Használd a két (2önzáró anyákat, hogy rögzítse a csavarokatA fehér oldala az anyákat kell felfelé.

7Használjon Phillips csavarhúzó segítségével húzza meg a csavarokatMiután csavarokat meghúznihelyezze a két (2) sebesség sapkák be a két helyet, hogy fedezze fel a mellékelt csavarok és anyákA percek alatt készen állsz, hogy élvezze páratlan teljesítmény!