Gasztné Svertecki Gyöngyi

2000 óta dolgozik a cégnél. Középső gyermekével volt gyesen, mellette keresett munkát. Eleinte takarítói munkakörben dolgozott, majd az árualappal való megismerkedés után ezt felváltotta a termékek beárazása, árufeltöltés, raktározás, leltározási feladatok. Elvégezte a kereskedő/boltvezető képzést, ezután hamarosan üzletvezető helyettes lett.

Az ő feladata:

helyszíni vevők kiszolgálása a kötelező felszerelések, kötelek, festékek és vegyiáruk területén, belföldi rendelések feldolgozása, webes megrendelések kezelése, viszonteladók személyes és online kiszolgálása, a problémás ügyek, panaszok kivizsgálása és megoldása, a dolgozóknak a feladatok kiosztása.

Mihez ért a legjobban?

Kötelező hajófelszerelések összeválogatása a vevők igényei szerint (milyen hajómérethez milyen kötelező felszerelések tartoznak), ápolószerek, festékek, algagátlók, fenderek, kötelek fajtái, horgonyok, evezők, veretek és szerelvények (bika, zsanér, stb)

Mit tudhatunk még róla?

Szentendrén él a családjával, 3 nagykorú gyermeke van, szereti a sportokat (főleg a kézilabdát és a focit), szeret főzni és szívesen kertészkedik a saját kertjében.