Bemutatkozás

Beregszászi Katalin vagyok, a Maritime Kft. résztulajdonosa és ügyvezetője.

Munkatársaim itt találhatóak

Történetünk:

A céget 1991-ben alapítottuk férjemmel azért, hogy az akkor 3 éves lányommal többet lehessek, és otthon dolgozhassak. Közös hobbink, a hajózás lett akkortól kezdve az én szakmám. Házunk garázsában indult az üzlet, a tetőtér volt az iroda, az udvaron álltak a csónakok, hajók. A mindenre elszánt hajósok már ott is, az eldugott budakalászi családi házban is megtaláltak!

1995-ben nagy lépésre szántuk magunkat, beköltöztünk a szentendrei útra, ahol azóta egyre több helyiséget bérelünk ki, hogy évről évre bővülő tevékenységünket és választékunkat el tudjuk helyezni.

A cég termékkínálata folyamatosan bővült és ahogy fogyott a tér a boltban, úgy merült fel többször is bennünk a költözés gondolata.


23 év után azonban elérkezett az idő, ugyanis a bolt és a környező üzletek területét a tulajdonosok eladták, ezért a vállalkozásnak 2017. október 31-ig el kellett költöznie.

Ez a lépés egyben egy új lehetőség is volt, hogy tágasabb, nagyobb területen kényelmesebben, átláthatóbban rendezkedjünk be, hogy minél több terméket (hajót, csónakmotort, stb.) állíthassunk ki, még több árut tartsunk készleten, illetve megfelelő rakodási és parkolási lehetőséget tudjunk biztosítani a vevők számára.

Ugyanakkor célunk továbbra is a közvetlen, barátságos kiszolgálás családias hangulatban, hiszen munkatársaink nagy része törzsgárdatag: például Oláh Edina üzletvezető az első évektől nálunk dolgozik, Sas László, Gasztné Gyöngyi szintén. Szakály Tamás gazdasági vezető pedig már több, mint 10 éve szívvel-lélekkel szolgálja ezt a célt. 2300 nm-en, 2 szintes üzletben közel 30.000 féle termékkel és szolgáltatásokkal stabil, összeszokott csapat várja a régi és új vevőket!

 

Beregszászi Katalin a Maritime Kft. résztulajdonosa és ügyvezetője.

+36 30 933 0669

A legrégibb „bútordarab”, aki 1992 óta a cégnél dolgozik, ahova először egy alkatrészt ment vásárolni egy régi csónakmotorhoz. Eleinte a budakalászi boltban segítette az eladást és végezte a könyvelést.

Beletanult a hajózási termékek, kellékek eladásába és a Szentendrei úti üzletben már nagyobb területen hajófelszereléseket, később motorokat, csónakokat is értékesített. 2006-tól üzletvezető lett.

Az ő feladata:

a nagykereskedők megrendelései, viszonteladó partnerek kiszolgálása, importáru rendelésének előkészítése és az ügyfelek reklamációjának kezelése.

Mikhez ért a legjobban? 

Üzemanyagrendszerek, kormányzás, távvezérlés, motordiagnosztikai műszerek (pl. fordulatszámmérő), hajóápolási és kozmetikai termékek, hajófelszerelési termékek (pl. létra,kormánymű, hajóülés, kényelmi felszerelések, lámpák, kapcsolók, akkumulátorok, stb.).

Mit tudhatunk még róla?

Szeret jógázni, sokat olvas, rendszeresen jár színházba, kedvenc vize a Tisza-tó.

+3614360339209 mellék