Lowrance újdonságok: Ghost 47″, Hook2 Reveal család

Bemutatkozik a Lowrance Ghost 47″ orrmotor és a Lowrance Hook2 Reveal család!

Lowrance halradar

Édesvízi „szellem” – Lowrance Ghost 47”

A Lowrance cég ismét nagyot alkotott legújabb termékével, a Ghost 47”-tel.

A világ eddigi legcsendesebb orrmotorjával a horgászok gyorsabban és hosszabb ideig haladhatnak a vízen, valamint közelebb kerülhetnek a halakhoz anélkül, hogy azok elúsznának.

Brutális erő és hatékonyság: A kizárólag édesvízben használható konstrukcióval a forradalmian új meghajtó-technikának és a szénkefe nélküli motornak köszönhetően az összes többi orrmotorhoz képest akár 25%-kal nagyobb tolóerő és közel 60%-kal hosszabb üzemidő érhető el.

Konfigurálható lábpedál: Állítsa be a Ghost lábpedált a kívánt módon a billenőkapcsoló mozgatásával, és programozza be a pedálba beépített gyorsbillentyűkkel a leggyakrabban használt funkciókat, pl. útpontok mentése, horgonyzási pozíció tartása GPS koordináták alapján.

Az orrmotor 24 V-ról (97 libra) és 36 V-ról (120 libra) is működtethető.

A Ghost 47” orrmotorral kompatibilis kijelzők: HDS Live, HDS Carbon és Elite Ti2

Ezen kijelzők segítségével irányíthatja csónakját, beállíthatja sebességét és navigálhat vagy akár le is horgonyozhat egy adott ponton.

Plug-and-play Lowrance szonár: Beépített HDI szonárral, vagy opcionálisan Active Imaging 3 in 1 lefelé és oldalra pásztázó szonárral kapható.

A termék elérhető áruházunkban, a további részletekről ott tud tájékozódni!

 

Hook Reveal 7 Tripleshot A korábbi Hook sorozatokra jellemzően a Hook Reveal is gombos vezérléssel van ellátva, könnyen kezelhető, mégis nagyon jó minőségű radarokat kaphatunk igen kedvező áron.

Minden Hook Reveal új Auto tune móddal van ellátva, vagyis teljesen automata hangolású, a műszer saját magát beállítja a víznek megfelelően.
A Reveal új, széles letapogatújú 200 Khz-es szonárt is kapott, ami hagyományos szonárhoz képest 2X nagyobb letapogatást biztosít.

A Splitshot jeladóval ellátott radarok 455/800 KHz-es is tudnak lefelé pásztázni, míg a Trilpeshot jeladós radararok 455/800 KHz-en lefelé és oldalra is tundak pásztázni.

Kulcsszavak: , , .