Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!

A járványhelyzethez alkalmazkodva az alábbi működési feltételeket szeretnénk kialakítani erre a hétre, amennyiben más fordulat nem következik be.

2020. március 17-től hétköznapokon 9-15 óra között tartunk nyitva 1037 Budapest Gyöngysor utca 10-12. alatti üzletünkben. 15 óra után a személyes kiszolgálás sajnos nem lehetséges.

  • Ebben az időszakban kérjük az üzletünkbe látogatókat, hogy
  • csak egészségesen, tünetmentesen jöjjenek be hozzánk,
  • lehetőség szerint viseljenek védőmaszkot,
  • használják a pénztárnál kihelyezett kézfertőtlenítőt,
  • lehetőség szerint bankkártyával vagy azonnali banki átutalással vásároljanak, hogy a készpénzfizetés egészségügyi kockázatát csökkenthessük,
  • lehetőség van arra is, hogy az árut az üzlet előtti, kamerával védett szabad téren adjuk át, ehhez a 06-30-9330669 telefonszámon jelezhetik előre az igényt.

Webáruházi kiszolgálásunk is folyamatosan működik, GLS-sel szállítunk ki. Üzletünk aktuális készletét a webáruház tájékoztatólag jelzi, de a tényleges készletet az áru összekészítése után telefonon igazoljuk vissza a megrendelőnek.
Import áruink egyelőre folyamatosan érkeznek be, de egyes szállítók esetén korlátozások és késedelmek lehetnek. Konkrét áruigény esetén kérje aktuális információnkat!

Hatalmas árukészletünk jó háttér ahhoz, hogy a „hajós karanténra” ügyfeleink így a szezon elején fel tudjanak készülni.

A későbbi időszakra is azt tervezzük, hogy valamilyen módon kiszolgálhassuk az ügyfeleinket, emellett próbálunk rugalmasan alkalmazkodni a körülményekhez, de közben igyekszünk megvédeni ügyfeleinket és magunkat is.

 Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Maritime Hajósbolt
Beregszászi Katalin

Kulcsszavak: .